September 16, 2005

Potato Gnocchi

:ניוקי תפוחי אדמה
לבשל 1.2 ק"ג תפוחי אדמה נקיים בקליפתם, במי מלח,עד שרכים.לצנן קצת, לקלף, למעוך למחית חלקה.להוסיף:מלח,פלפל שחור גרוס,מוסקט,2 ביצים טרופות.להוסיף:200 גרם קמח רגיל, לערבב.להוסיף עוד כ- 200 גרם קמח, ליצור בצק רך.ליצור "נקניקים" בקוטר 2.5 ס"מ, לחתוך לפיסות באורך 2 ס"מלשטח ולקשט מעט במזלג.לבשל במי מלח רותחים,כל פעם מס' ניוקי,עד שצפים ועוד טיפה.להוציא בכף מחוררת, לבזוק שמן זית.להגיש עם מה שאוהבים:בצל מטוגן/רוטב/גבינה מגוררת





h

cool them .. mush them


Boil The potatoes first




Another Great Recipe is here:!Potato Gnocchi ניוקי תפוחי אדמה
more -Potato Gnocchi- a great recipe ניוקי תפוחי אדמה מצויינים

No comments:

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. website counter Creative Commons License Subscribe in a reader Subscribe to My Mom's Recipes And More by Email
by TwitterButton.com