September 13, 2005

**Best Sugar cookies -" Pastini di Zucchero" עוגיות סוכר איטלקיות

**Best Sugar cookies -" Pastini di Zucchero" עוגיות סוכר איטלקיות
This booklet was publishes in 1978 ,from the contents:
Appetizers & salads, Soups ,Pasta, Sauces, Meat,eggs, Desserts and cookies
I use to bake these cookies years ago they are my sister's favorites !
WE LOVE THESE COOKIES !!!
 
 
sugar cookies = Pastini di Zucchero עוגיות סוכר איטלקיות
3/4 cup (186 gr) butter
1 cup sugar
1 egg
1 ts vanilla
1 ts baking powder
2 1/4 cups sifted flour
---
For rolling:1/2 cup sugar
1 ts cinnamon

H O W :
1 cream together butter and sugar until light and fluffy.add egg and vanilla and beat well
2 sift together baking powder and flour and add to the creamed mixture.blend well.
3 shape dought into small balls and roll in the sugar mixed with the cinnamon. place on a cookie tin.
4 bake in a 200C (=400F) oven for about 10 minutes.
Make about 36-48 cookies.

Bon-Appetit !

Pastini di Zucchero - עוגיות סוכר איטלקיות- טעים
שמן המקורי של העוגיות האיטלקיות האלו. צילמת אותן , חמות מהתנור
חמש דקות הכנה, חומרים זמינים וההצלחה יצאה מהתנור, מומלצות בכל פה

קיבלתי 48 עוגיות
עוגיות סוכר
מאה ושמונים גרם חמאה רכה
כוס סוכר לבן -ניתן להפחית קצת
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
שתיים ורבע כוסות לבן קמח רגיל

לגילגול העוגיות: חצי כוס סוכר מעורב עם כפית קינמון
אופן ההכנה
לטרוף ידנית: חמאה, סוכר. להוסיף וניל וביצה
לחוד לערבב קמח ואבקת אפיה מנופים. להוסיפם לעיסה. לערבב לבצק
ליצור כדורים (36-48 תלוי בגודל הרצוי), לגלגל בסוכר וקינמון
לאפות ב- 2 תבניות תנור גדולות 10 דקות בחום  200

No comments:

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com