September 13, 2005

Sugar cookies -" Pastini di Zucchero"

This booklet was publishes in 1978 ,
The Booklet contents:
Appetizers & salads
Soups ,Pasta, Sauces,
Meat,eggs...
Desserts & cookies
I use to bake these cookies,years ago they are my sister's favorites !
WE LOVE THESE COOKIES !!!






sugar cookies = Pastini di Zucchero עוגיות סוכר איטלקיות
3/4 cup (186 gr) butter
1 cup sugar
1 egg
1 ts vanilla
1 ts baking powder
2 1/4 cups sifted flour
---

For rolling:
1/2 cup sugar
1 ts cinnamon
H O W :
1 cream together butter and sugar until light and fluffy.add egg and vanilla and beat well
2 sift together baking powder and flour and add to the creamed mixture.blend well.
3 shape dought into small balls and roll in the sugar mixed with the cinnamon. place on a cookie tin.
4 bake in a 200C (=400F) oven for about 10 minutes.
Make about 36-48 cookies. Hebrew version
Bon-Appetit !

Pastini di Zucchero - עוגיות סוכר איטלקיות- טעים

Pastini di Zucchero, ככה יותר יפה, לא? - זוכרים את השיר של צוקרו
זה שמן המקורי של העוגיות האיטלקיות האלו.צילמת אותן , חמות מהתנור
חמש דקות הכנה,חומרים זמינים וההצלחה יצאה מהתנור, מומלצות בכל פה

הפעם קיבלתי 48 עוגיות

עוגיות סוכר
מאה ושמונים גרם חמאה רכה
כוס סוכר -ניתן להפחית קצת
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
שתיים ורבע כוסות קמח רגיל

לגילגול העוגיות: חצי כוס סוכר מעורב עם כפית קינמון
ההכנה
לטרוף ידנית:חמאה, סוכר. להוסיף וניל וביצה
לחוד לערבב קמח ואבקת אפיה מנופים.להוסיפם לעיסה. לערבב לבצק
ליצור כדורים (36-48 תלוי בגודל הרצוי), לגלגל בסוכר וקינמון
לאפות ב- 2 תבניות תנור גדולות ,10 דקות ב 200
ב ת א ב ו ן, ח נ י ת

No comments:

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. website counter Creative Commons License Subscribe in a reader Subscribe to My Mom's Recipes And More by Email
by TwitterButton.com