May 8, 2007

השקשוקה הכי טעימה

The best shakshuka- made by Ran ארוחות קלות לימים חמים


Today's new links for you:Colavita recipe Archive is here, and here is a yummy food site : Bake or Break ? -yes it's very sweetttt ! and what about this monkey Peeler ?.. קולפןקוף
 וגם:בצק יצירה אפוי .לא רכשתי את הספר אבל זכרתי את ההוראות בשביל לנסות בבית, הפשטות קסמה לי ואני מקווה שזה עובד,זה לא בצק אכיל,וכך מכינים את הבצק:מערבבים מאתיים מ"ל מי ברז יחד עם 300 גרם קמח רגיל וגם 300 גרם מלח שולחני וכף אחת שמן צמחי-לא שמן זית. יוצרים בצק. מהבצק כך ראיתי לפי התמונות ניתן לפסל כל דבר כמו פלסטלינה.לשם שימור היצירה יש לאפות 20 דקות בחום בינוני של מאה ושמונים מעלות.ניתן לצבוע בצבעים מתאימים ולצפות בלכה. אם אתם מנסים לפניי אנא, עדכנו. תודה
מנת חומוס ... ולא צריך יותר מזה -הפעם החומוס של עוזי..
אני אוהבת בלוגרים חדשים ,נלהבים ומקוריים, עם אמירה אישית, עם חדוות בישול או אפייה וגם תעוד מצולם ואישי ממצלמתם.אנשים שאני שמחה לדבר איתם בגלל הנעימות.אגב,אם קראתם או גיליתם בלוג או אתר חדש או ותיק מעניין יידעו אותנו בבקשה, אם נאהב אותו ניתן לו פה במה ופרסום. אחד מאלו הינו -צחי, או בכינוי הותיק ביגג'ק הוא גולש ותיק בפורומי האוכל בפרדס, תמיד חביב וצנוע, תמיד נכון לעזור ותמיד עם רעיונות ומטעמים, חלקם מבית אמא, חלקם יצירותיו לתפארה, השבוע הודיע שפתח בלוג אוכל שירכז את כל מתכוניו, ואת הצילומים שלו במקום אחד, בנוסף להמשך כתיבתו בפורומים, אז בגלל הסימפטיה והטעם הנה בלוג אוכל מבית טוב
עוגת גבינה מומלצת לשבועות, קלת הכנה- עוגת גבינה ופירורים של רינה- קטסטרופה ממש.מגוון גדול של מאפי גבינה מלוחים ומתוקים באינדקס המתכונים ,כולל גביניות,עוגות גבינה ופרורים ועוגות גבינה בכל גובה והרכב
מגזין פפריקה מבית טעמים, נותן מענה לשאלות קוראים בכל תחומי המזון והמשקה,פה בקישור ניתן לקרא את כל השאלות שנשאלו עד היום, מומלץ גם להרשם חינם לניוזלטר השבועי של פפריקה
זה לא חדש ,אבל קיים אינדקס לבלוגרים בארץ , אין הכוונה לבלוגטל,אלא לאינדקס הזה, למי שמעוניין הרשמה בקטגוריה המתאימה, האינדקס מדווח על למעלה מאלף בלוגרים ,לא ספרתי..רוצים להיות שם? הרשמו.האינדקס כולל גם בלוג וחדשות מעולם הבלוגרים,יחד עם זה אני חושבת שיש מקום לאינדקס מקיף נוסף
אז איך משאירים תגובה בבלוג של בלוגר ותודה לכל המגיבים במייל או במערכות המסרים:מתחת לכל פוסט, היכן שרשום התאריך בו נכתב, רשום קומנטס, לחיצה תפתח חלון נוסף:שם תקבלו קובית טקסט ריקה, ניתן לרשום טקסט חופשי בכל שפה ללא הגבלה וגם לצרף קישורים, לשם שליחת התגובה, יש לבחור את זהותכם -אחת משלוש אופציות, במידה ויש לכם בלוג בבלוגר סמנו את האופציה הראשונה והזדהו, אם יש לכם אתר אחר במערכת אחרת סמנו את האופציה השניה ואם אין לכם.. סמנו את האופציה האחרונה היכן שרשום באנגלית אנונימי ועכשיו לחצו על הלחצן הכתום.זהו התגובה נקלטה
באחת עשרה לחודש נציין את יום השנה למותו של יוסי בנאי ,רבות נכתב ויכתב על האומן והאדם המיוחד הזה,יש לנו אהבה והערכה כלפיו,אנו נשמע הקלטות אחרונות שלו שוב , באתר של שירונט למשל תמצאו מילות שירים ששר יוסי בנאי ,הקישור לא עובד טוב,אז אנא אם ברצונכם להזכר בטקסטים של שירים ששר ,רשמו את שמו שם במנוע החיפוז,והזכרו, הנה הפוסט על יוסי בנאי משנה שעברה


Chanita Harel© כל הזכויות שמורות על תכנים ותמונות שלנו התפרסם היום בבלוג האוכל של חניתה הראל ורן This content belongs to Chanita Harel at My Mom’s Recipes And More. All writing and photography copyright © 2005-2010 unless otherwise indicated. All rights reserved.http://momsrecipesandmore.blogspot.com
AddThis Social Bookmark Button

2 comments:

Rosa's Yummy Yums said...

I love "Shakshuka" and Ran's looks delicious! Now, with the warmer season coming, I'll be able to make that dish again...

Chanita Harel חני הראל said...

Thank you rosa ! ;)

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com