Prunes Ice cream גלידת שזיפים יבשים וברנדי
How to make the prunes sauce,which is this Ice cream base.This Sauce is delicious as a base to other sweets too.Here is how: use 30 pitted (stoned) prunes , 1 / 2 cup brandy, 1 / 2 cup sherry brandy or Cream de cassis as I use,1/2 cup sugar and 2 / 3 cup water .
Cook everything together for 15-20 minutes.cool this sauce for 15 minutes. המתכון המלא לגלידת השזיפים נמצא- כאן
In a separate bowl whip up 250 ml sweet double cream with 2 TB icing sugar until stiff.
Fold the whipped cream into prunes-cheese mixture .
Freezer at least one night .
Chanit.H© כל הזכויות שמורות על תכנים ותמונות שלנו
התפרסם היום בבלוג האוכל של חנית ורן
התפרסם היום בבלוג האוכל של חנית ורן
2 comments:
I secretly love prunes, so this sounds great : )
Delicious! A summer greeting!
Post a Comment