September 23, 2005

Chocolate Coconut Bars

Chocolate Coconut Bars
 
Chocolate Coconut Bars
[Recipe base-"Mounds Bar Brownies" ,But I've changed the recipe]
For the coconut layer:
1 1/4 cups sherdded coconut
1/8 cup chocolate chips(small..)
1 TB sugar
1 TB white corn syrup (or honey)
pinch salt
1 ts vanilla
1/8 cup all purpose flour
1-2 TB water

For the chocolate layer :
3/4 cup (=160 gr) butter, melted and cooled
2 eggs
1 1/3 cups sugar (or 1 1/2.. if you like it sweeter)
1 1/2 ts vanilla
3/4 cup all purpose flour
1/2 cup cocoa
1/2 ts baking soda
pinch salt
H O W
Preheat oven to 350F( 180c).

Line a 7 by 11 in.pan (18X27 cm) with baking paper,leave some extra overlap to lift out brownies later.
In a medium bowl, stir all cocnut layeringredients together with a fork (add 1 TB water if it needs)
In another bowl,stir together butter and sugar,then add eggs and vanilla.
stir in flour ,cocoa,baking soda and salt.put 2/3 of brownie batter into prepared pan.Top with coconut mixture.
Top with spoonfuls of remaining brownie batter.
bake until dry to tough, 30-35 minute.reduce heat to 325 f(160c),and bake 10 min. more.
cool well,then refrigerate for 1 hour.lift entire cake from pan with liner overlaps and cut into 16 .
these freeze well.


בראוניז עם קוקוס
היום הכנתי את הבראוניז הללו .הפחתתי מעט סוכר מהפעם הקודמת, וקיצרתי גם חמש דקות אפייה, ל- 30 באפייה הראשונה.שילוב נחמד של שוקולד וקוקוס

בראוניז עם קוקוס

:לשכבת הקוקוס
כוס ורבע קוקוס
שמינית הכוס שוקולד צ’יפס
כף סוכר
כף סירופ תירס בהיר או דבש
כפית תמצית וניל
שמינית כוס קמח רגיל
כ- 2 כפות מים

:לשכבת הבראוניז
מאה ושישים =160 גרם חמאה מומסת ,מצוננת לא לגמרי קרה
שתי ביצים מס’ 1
כוס ושליש הכוס סוכר -לאוהבי מתוק-מתוק לשים כוס וחצי סוכר , כפית תמצית וניל
שלושת רבעי כוס קמח רגיל
חצי כוס קקאו איכותי
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
תבנית טוסטר קטנה בגודל 18 על 27 ס"מ
:ההכנה
.לחמם תנור ל 180
לערבב במזלג את כל מרכיבי שכבת הקוקוס. תתקבל תערובת פירורית. ניתן להוסיף עוד כף מים לפי הצורך
.בקערה נפרדת לטרוף: חמאה, סוכר, ביצים ווניל
.לבחוש פנימה: קמח, קקאו, סודה לשתיה ומלח

:הרכבה
.לצקת 2/3 מתערובת החומה לתבנית המרופדת בנייר אפייה
.לשים מעל, תלוליות ממלית הקוקוס. לישר ולהדק עם כף
.לצקת מעל בכפות את יתרת העיסה החומה.לישר
.לאפות ב 180 30-35 דקות, להנמיך את החום ל 160, ולאפות עוד כ- 10 דקות
.להניח לצנון. להכניס למקרר מכוסה, לשעה בלבד
להוציא מהתבנית, בעזרת נייר האפייה, לחתוך לריבועים/מלבנים בגודל הרצוי. אני חותכת ל- 16 הם אינם קטנים מדי
.ניתן להקפאה

2 comments:

Anonymous said...

my love, the cakes were wonderful today as always. lucky us to have you in our family. keep on making new things, we are always willing to try them... love and kisses your sister.

Chanita Harel חני הראל said...

Thank you my Love :-)
האמת, שפירסמתי את המתכון בעברית, ומי שגילה אותו, וניסה.. אהב
נשיקות וחיבוקים, ממני, חניתית :-)

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com