Blitz-Schokokuchen - The recipe /Brigitte Magazine
Preheat the oven to 160C...
You'll need:
200 gr chocolate (50%)
200 gr butter
200 gr sugar
200 gr ground nuts
1 ts +1/4 ts baking powder
1 ts vanilla
4 eggs room temp.
200 gr butter
200 gr sugar
200 gr ground nuts
1 ts +1/4 ts baking powder
1 ts vanilla
4 eggs room temp.
Preheat the oven to 160C ,melt the butter+chocolate.Mix the chocolate mixture, add sugar, nuts,baking powder,vanilla, and finally the eggs, beat well after each egg.. pour into a 26cm round baking dish. bake for 40-45 minutes.
Blitz-Schokokuchen taken from Brigitte magazine
קוראים לה בכלל עוגת שוקולד-ברק בגלל סימני הברק,של הרעמים.. העדינים שנוצרים על פני העוגה
אז לי לא התקבלו הרבה ברקים למעלה, ובמילא כיסיתי בקצפת ממותקת טיפה, תותים מבושלים וסירופ שוקולד, אבל התקבלה עוגה נהדרת
העוגה עברה אצלנו את כל מבחני הטועמים
יש המון גירסאות של עוגות שוקולד ללא קמח, כשאגוזים/שקדים טחונים מהווים תחליף, זו טעימה במיוחד
מתקבלת עוגה גבוהה, לחה הנחתכת באופן מושלם
עוגת שוקולד ה-200
תבנית אפייה קפיצית קוטר :26
לחמם את התנור לחום בינוני נמוך 160, בנתיים להכין את העוגה
החומרים
מאתיים =200 גרם שוקולד מריר במקור:70% מוצקי קקאו
אז לי לא התקבלו הרבה ברקים למעלה, ובמילא כיסיתי בקצפת ממותקת טיפה, תותים מבושלים וסירופ שוקולד, אבל התקבלה עוגה נהדרת
העוגה עברה אצלנו את כל מבחני הטועמים
יש המון גירסאות של עוגות שוקולד ללא קמח, כשאגוזים/שקדים טחונים מהווים תחליף, זו טעימה במיוחד
מתקבלת עוגה גבוהה, לחה הנחתכת באופן מושלם
עוגת שוקולד ה-200
תבנית אפייה קפיצית קוטר :26
לחמם את התנור לחום בינוני נמוך 160, בנתיים להכין את העוגה
החומרים
מאתיים =200 גרם שוקולד מריר במקור:70% מוצקי קקאו
מאתיים =200 גרם חמאה
מאתיים= 200 גרם סוכר
מאתיים =200 גרם שקדים או אגוזים טחונים שמתי אגוזי מלך טחונים
מאתיים= 200 גרם סוכר
מאתיים =200 גרם שקדים או אגוזים טחונים שמתי אגוזי מלך טחונים
כפית אבקת אפיה +עוד 1/4 כפית= 1/2 חפיסה
קורט מלח
שקית סוכר וניל
ארבע ביצים גדולות בטמפ' החדר
במידה והתערובת נוזלית מדי, להוסיף טיפה קמח-אני לא הוספתי
קורט מלח
שקית סוכר וניל
ארבע ביצים גדולות בטמפ' החדר
במידה והתערובת נוזלית מדי, להוסיף טיפה קמח-אני לא הוספתי
ההכנה
.להמיס שוקולד+חמאה על גבי סיר כפול, לא על האש
להעביר לקערה הוסיף: סוכר, אגוזים, א.אפיה, מלח, וניל ובסוף ביצה אחר ביצה. עירוב ידני קצר יספיק
לצקת לתבנית 26 מרופדת בתחתיתה בנייר אפייה
לאפות כ 40-45 דקות אפיתי בדיוק 45 דקות
ליצירת פסי אבקת הסוכר כבתמונה-לגזור פסי נייר ברוחב 1.5 ס"מ
להניח על העוגה לאבק באבקת סוכר בין לבין
ככתוב ציפיתי בקצפת, תותים מבושלים וסירופ שוקולד שהכנתי
להעביר לקערה הוסיף: סוכר, אגוזים, א.אפיה, מלח, וניל ובסוף ביצה אחר ביצה. עירוב ידני קצר יספיק
לצקת לתבנית 26 מרופדת בתחתיתה בנייר אפייה
לאפות כ 40-45 דקות אפיתי בדיוק 45 דקות
ליצירת פסי אבקת הסוכר כבתמונה-לגזור פסי נייר ברוחב 1.5 ס"מ
להניח על העוגה לאבק באבקת סוכר בין לבין
ככתוב ציפיתי בקצפת, תותים מבושלים וסירופ שוקולד שהכנתי
* This cake original name is Blitz-Schokokuchen ,Blitz in German means lightning.If you don't put any topping above the baked cake you can make white stripes all over ..like lighting in the sky
3 comments:
These look delicious! Can't wait to see the recipe.
Shana Tova!
Thanks beth !
I'll give the recipe very soon ,
Shana Tova to u Too ! :-)
I think it's called the 200 cake because that's how many pounds I'd weigh if I let myself loose on it!
Post a Comment