יש להוסיף את קוביות הבשר לסיר, לבשל דקות ספורות בבחישה, עד לאטימת הבשר-עד שכל הבשר ישנה את צבעו מאדום לאפרפר, הוסיפו מי ברז לכיסוי הבשר וגם יותר מזה, מספר כפיות פפריקה מתוקה, פלפל אדום חריף טחון לפי הטעם וככפית וחצי מלח רגיל, הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה, כסו את הסיר ובשלו כ-40 דקות עד לריכוך הבשר, לא ריכוך מוחלט,עכשיו הכינו מספר תפוחי אדמה, בערך קילו או מעט פחות, חיתכו לקוביות והוסיפו לסיר, בשלו עוד כמחצית השעה
מנקים כקילו בשר לגולש כגון בשר צוואר עגל,ניתן לרכוש במרכולים בקוביות גדולות, חיתכו לקוביות קטנות
אז איך מבשלים מרק גולאש ? או איך מכינים ארוחת צהריים זריזה ומשביעה בשעה אחת ?.. הנה:בסיר גדול של 8 ליטר מזהיבים כ-3 או 4 בצלים קצוצים
"Someone" by Yehudit Ravitz/here in youtube
"Someone" by Yehudit Ravitz/here in youtube
אז איך אנו מנצלים את עונת השום הטרי ? רן אופה את השום עם שמן זית עטוף בנייר כסף בטוסטר אובן-זה נמרח בקלות על לחם בייתי, אני למשל לא צריכה יותר מזה לארוחת הערב..
My very first Crackle Wood Finish , not finished yet..ניסוי ראשון שלי- צביעה על עץ
הצילום מתוך בלוג האוכל של פסיונטה passioneta's dish and photo
Above photo is from passioneta's hebrew new food blog I want to thank her for the english version for this recipe :sprouted seeds soup- here תודה רבה פסיונטה :-)
עוד בלוג אוכל נולד.. אני אוהבת את צורת הכתיבה של פסיונטה ,אני קוראת אותה במגוון פורומי האוכל ברשת ונהנת, תמיד כותבת בחן, תמיד יש לה המלצות אוכל ממגוון מגזיני האוכל בעולם, עם פן טרי ובריאותי, ויש לה גם תמונות מהבישולים שלה - עם נבטים או בלי וישירות ממטבחה ומצלמתה, כתבתי לה שכשאני נזכרת בנבטוטים, לאכילה או להנבטה בייתית,אני נזכרת במה שכתבה באחד הפוסטים הראשונים, אז הנה היא-בלי זה הרבה מאוד- בלוג האוכל הבריא של פסיונטהאשמח לדעת מה אתם מכינים משום.. baked garlic
2 comments:
Thanks Passioneta and Chanit for the English version. It looks super healthy and delicious. Will try it soon.
I hope you'll love this dish :-)
Post a Comment