January 2, 2009

Cream Cheese Cinnamon Rolls שבלולי קינמון

Cream Cheese Cinnamon Rolls



Cream Cheese Cinnamon Rolls שבלולי קינמון עם גבינת שמנת בבצק
FOR THE DOUGH:
1 1⁄4-oz. package active dry yeast
1⁄2 tsp. plus 1⁄4 cup sugar
1⁄2 cup milk, at room temperature
2 tbsp. light brown sugar
1⁄2 tsp. vanilla extract
1 egg
1 egg yolk
2 3⁄4 cups flour, sifted, plus
more for kneading
3⁄4 tsp. fine salt
8 tbsp. unsalted butter, at room
temperature, plus more for the pan
FOR THE FILLING:
1⁄2 cup sugar (use less it's too much)
1⁄4 cup dark brown sugar
1⁄4 cup finely chopped pecans (I use almonds)
1⁄4 cup finely chopped walnuts (I use almonds)
1⁄4 cup raisins
1 tbsp. ground cinnamon
1⁄2 tsp. fine salt
1⁄8 tsp. ground cloves
2 tbsp. maple syrup
4 oz. cream cheese, at room temperature
8 tbsp. unsalted butter, melted
Full recipe :Saveur.com
- This recipe is very tasty and too sweet , so I didn't add the icing -more about this recipe - soon :)



Wuthering Heights (1992) (Kate Bush-Wuthering Heights) אנקת גבהים-קייט בוש


Chanit.H© כל הזכויות שמורות על תכנים ותמונות שלנו
התפרסם היום בבלוג האוכל של חנית ורן

3 comments:

maya said...

got my eye on this one...
how is it? worth the trouble?

Chanit H. said...

:) היי מאיה
זה טעים מאוד,אבל, ויש אבל
המתכון מתוק מידי ולא שמתי את הציפוי הלבן מלמעלה... הייתי מפחיתה סוכר גם מהמלית . אגב השתמשתי בגבינת מסקרפונה למריחה על הבצק כי לא מצאתי גבינת שמנת.לא ברור לי למה הם איבדו את צורתם קצת לאחר האפיה, חלקם שטוחים יותר ופחות גבוהים.בכל מקרה רציתי להגיע לתוצאה שבתמונה במגזין. הגבינה מורגשת מעט. שוב, זה היה פרוייקט עשיר שומן וסוכר במיוחד ויחד עם זה שזה טעים
אני אחזור לסינבונים האלו :

http://momsrecipesandmore.blogspot.com/2008/05/cinnamon-rolls-with-cream-cheese.html

סימנתי לי עוד מתכון מסקרן מהדלישס שלי..:)

Chanit H. said...

בנוסף , בטעות אפיתי מחצית זמן האפיה ב-10 מעלות יותר מהמצויין.יש סיכוי שזה יצא יפה יותר, תני להם צ'אנס ..

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. website counter Creative Commons License Subscribe in a reader Subscribe to My Mom's Recipes And More by Email
by TwitterButton.com