Welcome to our cooking blog !
This Food Blog is the first Israeli English-Hebrew Food Blog .
And is well known as the Best Food Blog in Israel for years.
Our Home is here in Israel. I hope our Blog will give you and every visitor a warm coming home feeling.Baking and Cooking is our hobby.as we love to find and try 'new' recipes all the time. We hope to share with you the best recipes. Please come take a sit, have some drink.. and Relax :-) .
If any posting infringes on any copyright law and you want it taken down, please let us know, and it will be immediately removed. Drop us a line if you'd like foodporncafe{at}gmail.com or leave a comment here or in our FoodBlog.I want to you -you are Welcome !Photos by chanit and Ran 2005-2020 all rights reserved.
If any posting infringes on any copyright law and you want it taken down, please let us know, and it will be immediately removed. Drop us a line if you'd like foodporncafe{at}gmail.com or leave a comment here or in our FoodBlog.I want to you -you are Welcome !Photos by chanit and Ran 2005-2020 all rights reserved.
Back to the Home Page חזרה לדף הבית
אין להעתיק או להפיץ טקסטים/תמונות/תרגומים וכל אשר בבלוג ללא רשותנו המפורשת בכתב.אין להעביר חומרים מהבלוגים שלנו לפורומי אוכל באשר הם ללא קבלת רשותינו.אין לקבץ תמונות או חומרים שונים מהבלוג לקבצי וורד או קבצים אחרים, אין להפיצם או לקשרם לאתרי פרסומות, החומרים בבלוג זה הם לשימוש פרטי בלבד
Copyright © 2005-2010
We are only at : http://momsrecipesandmore.blogspot.com
?מי אנחנו ולמה בכלל בלוג אוכל
.בלוג האוכל שלנו נבנה לאט לפני קרוב לשש שנים
אני אופה,רן מתמחה יותר בבישול.יום אחד,לפני כחמש שנים, ראיתי מתכון למאפה טורקי ממולא טחינה באתר של פטייה
טורקיה ,אשת מחשבים שחיה בארה"ב.המאפה היה נהדר
פניתי לכותבת, בעלת בלוג אוכל מצליח משל עצמה והודתי לה .עברנו להתכתב ובאחת השיחות התעורר בי החשק לפתוח בלוג אוכל משלי .בלוג אוכל בו אוכל לכתוב באופן חופשי ולשתף את כל העולם
פטייה יעצה לי להתחיל עם פלטפורמת הבלוגים של בלוגר, וכך היה. בניתי את הבלוג, בתקופה שלא היו עוד בלוג אוכל בארץ .בהמשך, למדתי לפתח את הבלוג לצבוע אותו ולמלא אותו בתכנים, תמונות ומטעמים לרב
הכתיבה שלי לא לוותה בפרסומת, ורק בשנים האחרונות גילו את בלוג האוכל שלנו פורומי אוכל שונים ואתרי אוכל הקיימים ברשת. .במקביל לכתיבתי את הבלוג, שהוא הבייבי שלנו, המשכתי לכתוב בכל פורומי האוכל הקיימים בארץ
בלוג האוכל שלנו הוא בית חם.יש בו מאות רבות של מתכונים טעימים,מתכונים שתמיד יצליחו לכם ,מעדנים שתרצו לתת מנה או לכבד את יקירכם
.הבלוג כולל תמונות שלב אחר שלב שצילמנו בבית או בטיולים של המשפחה,קישורים מעניינים, והרבה אהבה ושמחה
המתנה הגדולה שלנו היא המוני פניות שאנו מקבלים מקוראים ברחבי העולם שמודים על מטעמים, על ההנאה,על רעיון מהנה ועל סיוע הן בהקמת בלוג משלהם או בכל מתכון .הבלוג נבחר כאחד מאתרי האוכל של שנת 2007 של עיתון ידיעות אחרונות וכן זוכה לתשבוחות באתרי האוכל והקהילות .ההשקעה בכל פוסט טעים היא רבה ועורכת שעות עבודה רבות של הכנה,צילום וכתיבה.אני מקוה שתצטרפו להמוני המבקרים היומיים ותהנו לבקר אותנו פה לפחות כפי שאנו נהנים לכתוב ולשמח אותכם
אני אופה,רן מתמחה יותר בבישול.יום אחד,לפני כחמש שנים, ראיתי מתכון למאפה טורקי ממולא טחינה באתר של פטייה
טורקיה ,אשת מחשבים שחיה בארה"ב.המאפה היה נהדר
פניתי לכותבת, בעלת בלוג אוכל מצליח משל עצמה והודתי לה .עברנו להתכתב ובאחת השיחות התעורר בי החשק לפתוח בלוג אוכל משלי .בלוג אוכל בו אוכל לכתוב באופן חופשי ולשתף את כל העולם
פטייה יעצה לי להתחיל עם פלטפורמת הבלוגים של בלוגר, וכך היה. בניתי את הבלוג, בתקופה שלא היו עוד בלוג אוכל בארץ .בהמשך, למדתי לפתח את הבלוג לצבוע אותו ולמלא אותו בתכנים, תמונות ומטעמים לרב
הכתיבה שלי לא לוותה בפרסומת, ורק בשנים האחרונות גילו את בלוג האוכל שלנו פורומי אוכל שונים ואתרי אוכל הקיימים ברשת. .במקביל לכתיבתי את הבלוג, שהוא הבייבי שלנו, המשכתי לכתוב בכל פורומי האוכל הקיימים בארץ
בלוג האוכל שלנו הוא בית חם.יש בו מאות רבות של מתכונים טעימים,מתכונים שתמיד יצליחו לכם ,מעדנים שתרצו לתת מנה או לכבד את יקירכם
.הבלוג כולל תמונות שלב אחר שלב שצילמנו בבית או בטיולים של המשפחה,קישורים מעניינים, והרבה אהבה ושמחה
המתנה הגדולה שלנו היא המוני פניות שאנו מקבלים מקוראים ברחבי העולם שמודים על מטעמים, על ההנאה,על רעיון מהנה ועל סיוע הן בהקמת בלוג משלהם או בכל מתכון .הבלוג נבחר כאחד מאתרי האוכל של שנת 2007 של עיתון ידיעות אחרונות וכן זוכה לתשבוחות באתרי האוכל והקהילות .ההשקעה בכל פוסט טעים היא רבה ועורכת שעות עבודה רבות של הכנה,צילום וכתיבה.אני מקוה שתצטרפו להמוני המבקרים היומיים ותהנו לבקר אותנו פה לפחות כפי שאנו נהנים לכתוב ולשמח אותכם
!בלוג האוכל שלנו חגג באביב 2010 כבר 5 שנים להולדתו