Basic Brownies
I've baked them today,not for the first time,I think they are the best ..
Basic Brownies
3 ounces unsweetened chocolate, chopped
8 tablespoons (1 stick) unsalted butter, cut into chunks
1 cup sugar
1/2 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon salt
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
2/3 cup all-purpose flour
H O W
Basic Brownies
3 ounces unsweetened chocolate, chopped
8 tablespoons (1 stick) unsalted butter, cut into chunks
1 cup sugar
1/2 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon salt
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
2/3 cup all-purpose flour
H O W
1.Heat oven to 350 degrees. Line 8-inch baking dish with foil .(I use 17X24 cm baking dish)
2. Melt chocolate and butter in small , stirring occasionally to combine. Cool mixture for several minutes.
3. Whisk sugar, baking powder, salt, eggs, and vanilla together in medium bowl until combined, about 15 seconds. Whisk in chocolate mixture until smooth. Stir in flour until no streaks of flour remain. Scrape batter evenly into prepared pan.Bake until toothpick inserted halfway between edge and center of pan comes out clean, 22 to 27 minutes. Cool brownies on wire rack to room temperature, now you can eat them..Makes 12 - 16 brownies.
:אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180
לרפד בנייר אפייה תבנית קטנה 20 על 20 ס"מ
להמיס שוקולד וחמאה בסיר קטן, על להבה נמוכה עד שנמס. לצנן מספר דקות
לערבב יחד בקערה בינונית: סוכר, אבקת אפיה, מלח, ביצים ווניל
לטרוף פנימה תערובת השוקולד.
לערבב פנימה קמח עד שאין גושים.
לצקת את התערובת לתבנית המוכנה.
לאפות בין 22 ל 27 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה במחצית גובהה יוצא נקי. להמנע מאפיית יתר
לצנן על רשת. להוציא ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי
מתקבלים בין 16-20 בראוניז תלוי בגודל
יפים להגשה בעטרות נייר. ניתן להקפיאם
Brownies חומיות
"בראוניז הכי טעימים"
החומרים
מאה גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
מאה ועשרים גרם חמאה
כוס סוכר לבן =200 גרם
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
שתי ביצים גדולות
כפית תמצית וניל
שני שליש כוס קמח לבן רגיל
החומרים
מאה גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
מאה ועשרים גרם חמאה
כוס סוכר לבן =200 גרם
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
שתי ביצים גדולות
כפית תמצית וניל
שני שליש כוס קמח לבן רגיל
:אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180
לרפד בנייר אפייה תבנית קטנה 20 על 20 ס"מ
להמיס שוקולד וחמאה בסיר קטן, על להבה נמוכה עד שנמס. לצנן מספר דקות
לערבב יחד בקערה בינונית: סוכר, אבקת אפיה, מלח, ביצים ווניל
לטרוף פנימה תערובת השוקולד.
לערבב פנימה קמח עד שאין גושים.
לצקת את התערובת לתבנית המוכנה.
לאפות בין 22 ל 27 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה במחצית גובהה יוצא נקי. להמנע מאפיית יתר
לצנן על רשת. להוציא ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי
מתקבלים בין 16-20 בראוניז תלוי בגודל
יפים להגשה בעטרות נייר. ניתן להקפיאם
No comments:
Post a Comment