October 4, 2005

Playing With Aubergines-soon


מאפה ים תיכוני - אהרוני
Black and green olives...



Making The Filling:2 nedium size Aubergines [or call them Eggplants..],2 Cloves Garlic,2 onions,4,4,black olives (the green are good too..),salt and pepper,1/4 cup olive oil...


Preparing The Aubergines..

Making The Dough..
250 gr all purpose flour
1/2 cup olive oil
1/3 cup water
1 ts salt
Make dough,chill for 1 hour

Hebrew מאפה ים תיכוני אהרוני

פורסם לפני שנים בעיתונות.
אפיתי הרבה פעמים.
קל, טעים, מרשים, ולא משמין.. 
בבקשה:
מאפה ים תיכוני /אהרוני

לבצק:
250 ג' קמח
חצי כוס שמן זית
שליש כוס מים
1 כפית מלח

ליצור בצק,לעשות כדור לעטוף בניילון לקרר שעה.


למלית:
2 חצילים בינוניים חצויים לאורך ופרוסים דק
2 שיני שום קצוצות
2 בצלים קטנים פרוסים דק
4 קישואים קטנים פרוסים דק
*4 עגבניות אדומות פרוסות דק 
זיתים שחורים מגולענים
מלח, פלפל שחור
רבע כוס שמן זית

לשמן מחבת,לטגן השום+בצל,להוסיף חצילים. לטגן על אש קטנה עד שרכים לגמרי.
להמליח ולפלפל.
לרדד בצק על משטח מקומח ולרפד תבנית מלבנית. לדקור  במזלג את פני הבצק.
לפזר על הבצק תערובת חצילים בשכבה אחידה.
לסדר על הכל שורות של קישואים ועגבניות לסרוגין
לסדר למעלה זיתים שחורים, להמליח ולפלפל.
לפזר טימין או אורגנו לפי הטעם.
לטפטף שמן זית על הכל.
לאפות בחום של 180 מעלות בין 30 דקות עד 45 דקות.
להגיש חם.

נרשם ע"י: חנית
*4 עגבניות אדומות פרוסות דק (כפול אם לא משתמשים בקישואים)
מידות בכוסות,לפי הסטים הבינלאומיים.
בתאבון

No comments:

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com