Here is my fresh Pizza collection... Pizza with za'atar !
Pizza Recipe/Real Italian Food by Paul lay
* Reading: Genevieve cuisine site brings many Food links here *
שאלה שעולה לא מעט,בעת שימוש או המרת מתכונים אמריקאיים לחומרים מקומיים, היא
מה זה -shortening
שורטינג, זה שומן צמחי מוקשה,בהיר בצבעו,נפוץ בעיקר בארצות הברית, להרחבת המידע ניתן לקרא פה, וזה יצרן השורטינג הזה, אחד מהנפוצים. אישית אני ממירה את השורטינג פשוט לחמאה
מה זה -shortening
שורטינג, זה שומן צמחי מוקשה,בהיר בצבעו,נפוץ בעיקר בארצות הברית, להרחבת המידע ניתן לקרא פה, וזה יצרן השורטינג הזה, אחד מהנפוצים. אישית אני ממירה את השורטינג פשוט לחמאה
Here are my fresh hot green peppers, what shell I do with them ? ... רעיונות לשימוש הפילפלים שלי יתקבלו בברכה Eros Ramazzotti- Per me per Sempre + Eros Ramazzotti - Un angelo non é
makes 4 pizzas about 25cm
for the dough :
7 gr dried yeast =2 ts
450 gr strong white flour = I use bread flour
300-350 ml warm water
1.Mix the dry ingredients in a bowl (or mixer bowl..), stir in the warm water (not all the water)
2.Make the dough into a ball and place it on a lightly floured surface; knead for 10 minutes until dough is smooth and elastic.
3.Allow to rise for about 1 hour, until nearly doubled.
4. Preheat the oven to 240c (475F)
5. Flatten the dough and divide into 4 balls.
6. Flatten each of the balls into a circle, add your chosen topping... bake for 8-10 minutes until the outer crust is brown
the same pizza but unbaked
Chanita Harel© כל הזכויות שמורות על תכנים ותמונות שלנו התפרסם היום בבלוג האוכל של חניתה הראל ורן This content belongs to Chanita Harel at My Mom’s Recipes And More. All writing and photography copyright © 2005-2010 unless otherwise indicated. All rights reserved.http://momsrecipesandmore.blogspot.com
2 comments:
Pizza looks yummy Chanit that too with Zatar. Wow, nice recipe. Viji
Thank you viji ! :-)
Post a Comment