November 22, 2007

Onion Bread לחם בצל מופלא

What to read - where to visit today :
* Paola's brother and father both owned restaurants, so they know how to find the best cuisine wherever they travel! ; As they wrote "..On our tours we are always looking for memorable culinary experiences to provide our customers..."- take alook here is their recipe collection
באתר של חברת נורקייט כתוב שהם החברה הגדולה והמובילה בארץ בענף ההסעדה המוסדית והעסקית. עם התמחות במתן מכלול שירותי הסעדה למגוון לקוחות רחב של כל תחומי המשק ובפריסה ארצית.וכן, יש להם גם מתכונים, הביטו וראו, לא ניסיתי עוד דבר, אשמח לקרא מכם
שאלה שנשאלת לאחרונה, איך מכינים את צורת הפרפרים מבצק שמרים? לתועלת כולם, אני מעלה שוב מיני סדנא שלנו מלפני שנים אחדות,שם תוכלו למצוא הסבר מצולם ,שלב אחר שלב איך יוצרים פרפרים יפים,וזה קל יותר ממה שניתן לחשוב-הנה פה

לחמניות פרפרי קינמון
החומרים לבצק
שליש עד חצי כוס סוכר
כפית מלח
שבע גרם שמרים יבשים
חמש כוסות קמח
כוס חלב
מאתיים גרם חמאה
שתי כפיות וניל
שתי ביצים
מלית
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס אגוזים קצוצים
חצי כוס צימוקים
כפית קינמון
Cinnamon Butterfly Rolls
דוגמית אחת טריה מהיום
Onion Bread לחם בצל
* Above - the bread bottom-
Onion Bread - The recipe
750 gr all-purpose flour
1.5 ts salt

1 TB dry yeast = 11 gr (or 30 gr fresh yeast)
1/2 ts sugar
1 1/2 +1/4 cup warm water
__________________________
1 small onion
sesame seeds


Mix flour and salt.
Dissolve yeast+sugar+ 1/2 cup of the water ,cover and leave for 5 minutes or until frothy.
Put the flour mixture in the mixer bowl (or mix it by hand), make a hole in the center ,and add the yeast mixture and the rest of the water, knead dough until smooth and elastic, 5- 10 minutes. (you can add more water/flour as needed)
Place dough in a large oiled bowl, cover and leave in a warm place for 1 to 1 1/2 hours - until well risen and doubled in size.
Knead the dough again,form a round ball.
Slice an small onion to thin slices.
Sprinkle sesame seeds and the onion cuts on a big surface, roll the round loaf in it..
Let the bread rise again , for an hour or more (until doubled in size)on the baking dish .
Meanwhile , preheat the oven to 250C. When well risen- Bake the bread for 20 minute in the hot oven.
Reduce the heat to 170C and bake for 25 minutes .
Cool on a wire rack . I hope you'll Love this Bread as we do !! - recipe + pictures for this Bread But with fried onions inside id
Here


לחם בצל
שבע מאות וחמישים גרם קמח רגיל
כפית וחצי מלח
כף שמרים יבשים=11 גרם או 30 גרם שמרים טריים
כפית סוכר
כוס ושלושת רבעים מים חמימים
בצל קטן
שומשום
:איך מכינים את הלחם הטעים טעים הזה
.בקערת המיקסר לערבב קמח ומלח
.להמיס שמרים+ סוכר בחצי כוס מים חמימים, לערבב ולהתפיח מכוסה 5 דקות עד שתוסס
.להוסיף תערובת שמרים תוססת לגומה בקמח, להוסיף יתר המים, בהדרגה, ללוש 5 עד 10 דקות
.להתפיח שעה עד שעה וחצי. ללוש את הבצק וליצור כדור
.לפרוס בצל קטן, דק, לפזר טבעות בצל ושומשום על משטח, לגלגל לתוכם את כדור הבצק
.להניח על תבנית גדולה ,להתפיח שעה נוספת או עד שכפול בנפח
.לחמם תנור ל- 250 מעלות, לאפות את הכיכר 20 דקות, להנמיך את החום ל- 170 מעלות ולאפות
.עשרים וחמש דקות נוספות.לצנן על רשת
רוגאלך של מרילין
התמונה מעלה- תמונת הרוגאלך המוקטנת של מרילין .היא הכינה וצילמה - הראיתם רוגאלך יפים כאלו קודם? רוצים להכין גם? הציצו בבלוגה- תמצאו הוראות הכנה - ממש פה

TL ו- ELשאלה שנשאלה באחד הפורומים : מה זה
המענה פשוט ואחד הוא :אלו אמות מדידה המקובלות יותר במטבח/בשפה הגרמנית-ר"ת או קיצורי המילים בגרמניות כף אכילה וכפית התה
ELכף אוכל
TLכפית

No comments:

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com