August 22, 2008

Golden Muffins -Is it an Israeli new Start-up?... מאפינס זהובים

King Arthur's newsletter , make me happy every week again, yesterday more then ever..
No, we can't buy here those Flours and products, but taking wonderful ideas is pretty good for me.. more - soon
12 Golden Muffins with 100% White Whole Wheat Flour - yummy !!

Golden Chocolate Chip Muffins /King Arthur's site
1/2 cup butter
1 cup granulated sugar (I use 150 gr)
2 teaspoons baking powder
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon vanilla extract
1/8 to 1/2 teaspoon extra-strong flavor, optional (I didn't add)
2 large eggs
1/2 cup milk
2 cups King Arthur 100% White Whole Wheat Flour
2 cups chocolate chips (I use only 1 cup of white chocolate chips+1/2 cup dried cranberries)
coarse sparkling sugar, for topping --

Full recipe




מאפינס מקמח מלא
מאפינס זהובים

החומרים
מאה ועשרים גרם חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר לבן -אפשר טיפה להפחית
שתי כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
כפית תמצית וניל מקורמיק
שתי ביצים מס' 1
חצי כוס חלב קר
שתי כוסות מדידה קמח מלא
כוס שוקולד צ'יפס לבן
כ-1/3 עד 1/2 כוס חמוציות יבשות

ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות
להכין תבנית מאפינס עם 12 שקעים
אני השתמשתי בתבנית סיליקון 12 שקעים, חומה (תבנית סיליקון תדרוש מעט יותר זמן אפיה,לכן הוספתי את 7 הדקות ל-30 דקות שאולי יספיקו בתבנית מתכתית
בקערת מיקסר (או בקערה בטריפה ידנית), לערבב
חמאה, סוכר, אבקת אפיה,מלח, ווניל
כעת להוסיף ביצים וחלב
להוסיף קמח מלא
להוסיף שוקולד צ'יפס וחמוציות
למלא בעיסה את תבניות המאפינס , עד מלואן
לפזר למעלה מעט סוכר אני שמתי סוכר זהוב עבה-גרגירים ספורים בלבד, זה נמס
לאפות בתנור החם 30-37 דקות, או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש
יצא מצויין
חדש * חדש * :
מפלפל אדום לטור בעיתון

7 comments:

Rosa's Yummy Yums said...

Those muffins look terribly good! I love all KAF recipes! They always turn out well!

Cheers,

Rosa

Anonymous said...

חנית!!

נראים מעולה - כל הכבוד על היישום המתוק של המתכון
גם אני הכנתי אתמול מאפינס עם 100% קמח מלא, ואגוזי מלך - נהדר..


אוהבת לקפוץ וליפול על מתכונים טעימים

המשך שבוע נעים,
יערה

Chanita Harel חני הראל said...

תודה רבה יערה יקרה
המאפינס נחלו הצלחה, בנסיון הבא אני רוצה להפחית את כמות הסוכר ב-50 גרם ולבדוק אם לא נגרע מהמירקם הטוב
הבלוג שלך נהדר,המשך שבוע מצויין ואולי קצת פחות חם
:))

Chanita Harel חני הראל said...

Dear rosa ,
Thank you !
I love the all KAF recipes too,
have a great week :))

Lin said...

שלום,
במקרה הגעתי למתכון הזה והוא נראה מעולה.
היות ואין לי ממש ניסיון באפיה יש לי שאלת תם.
האם על החמאה להיות מומסת או בטמפרטורת החדר?
תודה, לין

Chanita Harel חני הראל said...

היי לין
החמאה צריכה להיות בטמ' החדר כלומר רכה
תחזרי לדווח איך יצא? זה טעים.. תודה על הביקור :)

לין said...

הי חנית,
תודה רבה על המענה המהיר. הכנתי לפני כשעה וגם כבר אכלתי אחד חם ישר מהתנור. יצא לי מעולה!!!
תודה רבה רבה ותודה על הבלוג המצויין שנכנס למועדפים.
יום טוב, לין

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com