Zuccini Pie -
Making the filling first:
1 kg small zuccini grated
1 onion
2 Cloves Garlic
125 gr feta cheese
4 eggs
50 gr parmezan
4 TB dill or parsley or mint (or use all the 3) Fry the zuccini , onion and Garlic till tender.
put the fried zuccini in a big bowl add:salt+pepper and the rest filling ingre.
Preheat the oven to 180C (350F)Oil a 24 round baking dish.
Making the dough:
190 gr all purpose flour
1 ts baking powder
6 TB yougort
4 TB olive oil
salt and pepper
Put In a bowl : flour+salt+pepper-mix.In the center add:oil+yougortMix dough,chill for 15 min. or more.
Roll the dough to a circle (bigger than 24cm) ,with a fork make little holes in the dough.
Bake it for 15 min. at 200C (400F).Take it out from the oven, lower temperature to 180C (350F),
Put the filling on the baked dough and bake for 35-50 min. more,till the filling is firm and golden brown.
This pie is good warm or cold !
Roll the dough to a circle (bigger than 24cm) ,with a fork make little holes in the dough.
Bake it for 15 min. at 200C (400F).Take it out from the oven, lower temperature to 180C (350F),
Put the filling on the baked dough and bake for 35-50 min. more,till the filling is firm and golden brown.
This pie is good warm or cold !
פאי קישואים יווני ,חם מהתנור
קל הכנה, טעים ומדוד קלוריות
פאי קישואים יווני
לבצק
מאה ותשעים גרם קמח תופח
שש כפות יוגורט
ארבע כפות שמן זית
מלח ופלפל
מלית
ק"ג קישואים קטנים מגורדים גס
בצל בינוני מגורר גס
שתי שיני שום קצוצות
מאה עשרים וחמש =125 גרם גבינת פטה מפוררת
ארבע ביצים גדולות טרופות קל
חמישים גר’ גבינת פרמזן מגוררת
ארבע כפות סה"כ של: שמיר+פטרוזילה+מנטה - או רק אחד מהתבלינים הטריים
הכנת הבצק
לשים בקערה קמח+מלח ופלפל, לגומה לצקת שמן ויוגורט, לערבב ולאחד לבצק. לצנן 15 דקות במקרר ציננתי כל משך הכנת הקישואים מעט יותר
למלית
לטגן קישואים+בצל+שום במחבת גדולה מאוד עד שמתרככים
במידה ויש הרבה נוזלים, להוציאם עם מצקת
להעביר קישואים לקערה גדולה ולהוסיף יתר חומרי מלית+מלח ופלפל
לשמן תבנית קפיצית (או לא קפיצית) 24 ס"מ קוטר
לרדד הבצק לעיגול שיכסה גם דפנות התבנית
לדקור במזלג ולאפות כ- 15 דקות בתנור חם - 200 מעלות
להוציא בצק אפוי, להנמיך את החום ל - 180 מעלות,לצקת מלית ולהמשיך לאפות עוד כחצי שעה עד 50 דקות עד שהמלית מוצקה וזהובה
לאכול חם או קר
קל הכנה, טעים ומדוד קלוריות
פאי קישואים יווני
לבצק
מאה ותשעים גרם קמח תופח
שש כפות יוגורט
ארבע כפות שמן זית
מלח ופלפל
מלית
ק"ג קישואים קטנים מגורדים גס
בצל בינוני מגורר גס
שתי שיני שום קצוצות
מאה עשרים וחמש =125 גרם גבינת פטה מפוררת
ארבע ביצים גדולות טרופות קל
חמישים גר’ גבינת פרמזן מגוררת
ארבע כפות סה"כ של: שמיר+פטרוזילה+מנטה - או רק אחד מהתבלינים הטריים
הכנת הבצק
לשים בקערה קמח+מלח ופלפל, לגומה לצקת שמן ויוגורט, לערבב ולאחד לבצק. לצנן 15 דקות במקרר ציננתי כל משך הכנת הקישואים מעט יותר
למלית
לטגן קישואים+בצל+שום במחבת גדולה מאוד עד שמתרככים
במידה ויש הרבה נוזלים, להוציאם עם מצקת
להעביר קישואים לקערה גדולה ולהוסיף יתר חומרי מלית+מלח ופלפל
לשמן תבנית קפיצית (או לא קפיצית) 24 ס"מ קוטר
לרדד הבצק לעיגול שיכסה גם דפנות התבנית
לדקור במזלג ולאפות כ- 15 דקות בתנור חם - 200 מעלות
להוציא בצק אפוי, להנמיך את החום ל - 180 מעלות,לצקת מלית ולהמשיך לאפות עוד כחצי שעה עד 50 דקות עד שהמלית מוצקה וזהובה
לאכול חם או קר
2 comments:
Hi, I heard or rather read about your blog this morning on Jan’s persönliches Blog. Interesting that you are using recipes from BRIGITTE :-).
hearty greeting from the North of Germany
danke Ostwestwind !,
Welcome to my Blog and Thanks for your comment!
I was very surprised and happy to read your comment (also send one to Jan :-) )
I use rezepte = recipes from GERMANY, for years ,
When I was a child.. my mom was reading the "brigitte magazine" and others Too,
Greeting from Israel ! :-)
Post a Comment