October 12, 2009

(my) very big sandwich ..

A (realy) very big sandwich .. לחמנייה עם פלפל קלוי


Homemade is always better..

This roasted red pepper Bun was eaten for a late supper..full with tiny pieces of roasted peppers...spread with the finest ingredients. It was a healthy and tasty sandwich .
What was inside my bun? Mustard-sharp Dijon , mayonnaise,home-made sun-dried tomatoes (baked in the oven) baby rocket, spicy salami ,more roasted red peppers .. all packed in a warm bun sprinkled it with pieces of roasted pepper ....


Rolls with roasted peppers לחמניות עם פלפל קלוי - מתכון בעברית

makes 8 large Buns
2 roasted red peppers
1/2 cup warm water
7 g dry yeast
2 teaspoons sugar
500 g AP flour
1 teaspoon salt
1 Tablespoon olive oil
1 egg for Spreading over the rolls before baking

Make a yeast dough (without adding the peppers) and let it rise for 1 hour.Add the chopped roasted pepper to the dough. Make 8 rolls and let them rise 40 minutes .
Baking :- about 3 / 4 hour in the heat of the 180 .

Chanit.H© כל הזכויות שמורות על תכנים ותמונות שלנו
התפרסם היום בבלוג האוכל של חנית ורן
This content belongs to Chanit Harel at My Mom’s Recipes And More. All writing and photography copyright © 2005-2009 unless otherwise indicated. All rights reserved.http://momsrecipesandmore.blogspot.com


2 comments:

veredgy said...

ממתי נקניק זה בריא?

Chanit Harel said...

שאלה מאוד 'ישראלית' .תלוי מהי התדירות שבה אוכלים נקניק :-)
כמובן שניתן לשים גבינה איכותית במקום ..

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. website counter Creative Commons License Subscribe in a reader Subscribe to My Mom's Recipes And More by Email
by TwitterButton.com