אין מראה מלבב יותר מעגבניות טריות ובשלות,אנו אוהבים את האדום והבריא הזה..בהמשך תמונת השקשוקה שרן הכין מהעגבניות הללו..
ובינתיים מה מומלץ לקרוא או במה כדאי לעיין , הנה רשימה חלקית
New Recipes and Links:
* recipes: Eagle Brand new newsletter - Here
* anonym00kie is a female from kazakhstan , her Blog is a must visit
* For 'French Family cooking', please visit Hélène's Blog , I love it :-)
* Take the heat off with quick cooking /By Marlene Parrish, Pittsburgh Post-Gazette
* Who cans? You can: A guide to the water-bath method /By Amy McConnell Schaarsmith, Pittsburgh Post-Gazette
* recipe: Flavored Popcorn /Martha Stewart
* recipe:Bramley apple pancakes with toffee sauce and yogurt פנקייק
* Diwine Taste - new newsletter
ויטמין בי6 - מזון לנפש - פה
החיוך המתוק של הקיץ-למה כדאי לכם לאכול מלון- פה
אתם מוזמנים לביקור בגינת הפרחים שלנו.. עוד לפני בא החורף- ממש פה
*תודה למערכת על השולחן ,על איזכור הבלוג שלי בניוזלטר האחרון*
Ran is cooking..


Playing with Figs... -עוגת השזיפים שהטובה נכולן של אהרוני-הפעם עם -תאנים,כי זו העונה
Fig's Cake - Recipe is Here (Plum Cake [The Best Ever])עוגת תאנים של בסיס עוגת השזיפים הטובה של אהרוני
A Fig - Plum Cake for the weekend + More Ideas For Figs

ארוחת הצהריים היום, היתה פשוטה וטעימה להפליא, אילתור זריז שמתאים אולי יותר לימות החורף, אבל ערב לנו גם היום.. ומי צעק חריף לי..


The Fig Jam - few days later - yummy !

מרק
איך הכנתי: לתוך סיר גדול עם מעט שמן זית, אטמתי קוביות בשר בקר דקות ספורות.הורדתי מהאש ושמתי אותם בצד.לתוך אותו הסיר יצקתי שמן קנולה וטיגנתי קודם:3 בצלים פרוסים, הוספתי כרישה פרוסה, 5 או 6 גזרים פרוסים ושורש פטרוזיליה בקוביות לא קטנות, את הכל טיגנתי דקות ארוכות. אח"כ החזרתי פנימה את הבשר וטיגנתי עוד מספר דקות.הוספתי מים רותחים שכיסו וגם יותר את התבשיל, הבאתי לרתיחה , הנמכתי ובישלתי כשעה, טעמתי פה ושם והוספתי מלח גס, פלפל שחור ואדום גרוס.במחצית השעה האחרונה הוספתי כ 5 תפוחי אדמה בקוביות לא קטנות, המשכתי לבשל על להבה בינונית עד שרך.אני קוראת לזה תבשיל שורשים מאולתר, קראו לזה איך שתירצו, כל אילתור מתקבל, העיקר שיהיה טעים
. וזו היתה ארוחת הערב שלי,שקשוקה,שהוכנה ע"י רן, נזלל ללא לחם כמובן.. 



2 comments:
Thank you for your visit on my blog and your link on it.
Thank you !
Post a Comment