August 30, 2006

כל מיני

אין מראה מלבב יותר מעגבניות טריות ובשלות,אנו אוהבים את האדום והבריא הזה..בהמשך תמונת השקשוקה שרן הכין מהעגבניות הללו..
ובינתיים מה מומלץ לקרוא או במה כדאי לעיין , הנה רשימה חלקית
New Recipes and Links:
* recipes: Eagle Brand new newsletter - Here
* anonym00kie is a female from kazakhstan , her Blog is a must visit
* For 'French Family cooking', please visit Hélène's Blog , I love it :-)
* Take the heat off with quick cooking /By Marlene Parrish, Pittsburgh Post-Gazette
* Who cans? You can: A guide to the water-bath method /By Amy McConnell Schaarsmith, Pittsburgh Post-Gazette
* recipe: Flavored Popcorn /Martha Stewart
* Diwine Taste - new newsletter
ויטמין בי6 - מזון לנפש - פה
החיוך המתוק של הקיץ-למה כדאי לכם לאכול מלון- פה
אתם מוזמנים לביקור בגינת הפרחים שלנו.. עוד לפני בא החורף- ממש פה
*תודה למערכת על השולחן ,על איזכור הבלוג שלי בניוזלטר האחרון*
Ran is cooking..
1kg Figs + 500 gr sugar:soak for a night(or for few hours); cook for an hour or more with 1 lemon juice, cinnamon... It's not a Jam ..it's more like Figs in heavy syrup.. ריבת תאנים
Playing with Figs... -עוגת השזיפים שהטובה נכולן של אהרוני-הפעם עם -תאנים,כי זו העונה
A Fig - Plum Cake for the weekend + More Ideas For Figs
Fig's Cake - Recipe is Here (Plum Cake [The Best Ever])עוגת תאנים של בסיס עוגת השזיפים הטובה של אהרוני
The baked cake ..

ארוחת הצהריים היום, היתה פשוטה וטעימה להפליא, אילתור זריז שמתאים אולי יותר לימות החורף, אבל ערב לנו גם היום.. ומי צעק חריף לי..

The Fig Jam - few days later - yummy !

מרק 
איך הכנתי: לתוך סיר גדול עם מעט שמן זית, אטמתי קוביות בשר בקר דקות ספורות.הורדתי מהאש ושמתי אותם בצד.לתוך אותו הסיר יצקתי שמן קנולה וטיגנתי קודם:3 בצלים פרוסים, הוספתי כרישה פרוסה, 5 או 6 גזרים פרוסים ושורש פטרוזיליה בקוביות לא קטנות, את הכל טיגנתי דקות ארוכות. אח"כ החזרתי פנימה את הבשר וטיגנתי עוד מספר דקות.הוספתי מים רותחים שכיסו וגם יותר את התבשיל, הבאתי לרתיחה , הנמכתי ובישלתי כשעה, טעמתי פה ושם והוספתי מלח גס, פלפל שחור ואדום גרוס.במחצית השעה האחרונה הוספתי כ 5 תפוחי אדמה בקוביות לא קטנות, המשכתי לבשל על להבה בינונית עד שרך.אני קוראת לזה תבשיל שורשים מאולתר, קראו לזה איך שתירצו, כל אילתור מתקבל, העיקר שיהיה טעים
. וזו היתה ארוחת הערב שלי,שקשוקה,שהוכנה ע"י רן, נזלל ללא לחם כמובן..

2 comments:

Hélène Picken said...

Thank you for your visit on my blog and your link on it.

Chanita Harel חני הראל said...

Thank you !

Creative Commons License
יצירה זו מופצת תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-איסור יצירות נגזרות 1.0 Israel של Creative Commons. Creative Commons License
by TwitterButton.com