2. Tate's Bake Shop Chocolate Chip Cookies, yes..again [Here is the recipe]
3.Heda's Chocolate Roses - Full recipe for Heda's dough is here שושני השוקולד של הדה
For the roses dough-mix: 350 gr AP flour + 10 gr baking powder(=2.5 ts), add 2 TB sugar + 3 egg yolks+200 gr soft butter+200 gr sour cream , add more flour as needed to make a soft dough, chill for 1 hour or more .Then divide the dough to 4, roll each one to a small rectangle , spread with the meringue filling .To make the filling:beat 3 egg whites+1 cup sugar until very stiff .now fold in 2 TB cocoa + 1 TB self raising flour.roll each part carefully (the dough is very soft!), cut into 1inch pieces (=2-2.5cm) and bake in preheated oven -350F (=180-190C) ,for 20 minutes or until done.
For the roses dough-mix: 350 gr AP flour + 10 gr baking powder(=2.5 ts), add 2 TB sugar + 3 egg yolks+200 gr soft butter+200 gr sour cream , add more flour as needed to make a soft dough, chill for 1 hour or more .Then divide the dough to 4, roll each one to a small rectangle , spread with the meringue filling .To make the filling:beat 3 egg whites+1 cup sugar until very stiff .now fold in 2 TB cocoa + 1 TB self raising flour.roll each part carefully (the dough is very soft!), cut into 1inch pieces (=2-2.5cm) and bake in preheated oven -350F (=180-190C) ,for 20 minutes or until done.
מתכון מעניין שמצאתי ברשת, אני מביאה אותו כלשונו,טרם נוסה , אבל בקרוב
חמוצים עם הרתחה / עינת קורן
להרתיח בסיר 2 קומקומים של מי ברז
להרתיח בסיר 2 קומקומים של מי ברז
לכל קומקום כוס וחצי חומץ
כף גדושה (בהריון) קארי
שלוש כפות מלח רגילות
כפית שטוחה כורכום
שלוש כפות מלח רגילות
כפית שטוחה כורכום
ראש שום לפתוח ולזרוק אותו לסיר מבלי לקלוף
פלפלים צהובים להחמצה
לבשל על הגז עד שהפלפלים רכים. (ניתן לנעוץ סכין בתוכם כדי לבדוק את הרכות).לאחר מכן להוסיף גזר-פרוס לפרוסות, כרוב (חתיכות גדולות) וכרובית בפרחים גדולים.לבשל עוד כ 15- 20 דקות
לצנן ולטרוף.... יכול להחזיק שבועיים במקרר ללא קושי
לבשל על הגז עד שהפלפלים רכים. (ניתן לנעוץ סכין בתוכם כדי לבדוק את הרכות).לאחר מכן להוסיף גזר-פרוס לפרוסות, כרוב (חתיכות גדולות) וכרובית בפרחים גדולים.לבשל עוד כ 15- 20 דקות
לצנן ולטרוף.... יכול להחזיק שבועיים במקרר ללא קושי
ועכשיו ,לנושא אחר לגמרי, עוגות מפוסלות בבצק סוכר.נתקלתי במקרה באתר של ליהי רוזנברג-טובול, בעקבות הכתבה הזו, מומלץ לשוטט באתר היפה של ליהי, פה ניתן לצפות בשעורים פרטיים בקבצים בנושאי פיסול בצק סוכר בנושאים מגוונים,התרשמתי
המלצת קריאה:על הכתיבה בבלוג מתוך חורים ברשת של גל מור, אוהבת לקרא אותו ומנויה, כמובן
המלצת קריאה:על הכתיבה בבלוג מתוך חורים ברשת של גל מור, אוהבת לקרא אותו ומנויה, כמובן
5 comments:
שלום חנית, האתר שלכם נפלא!!!
כל כך הרבה מתכונים נהדרים
יש לכם רשימת תפוצה שאפשר להצטרף אליה??
תודה רבה, לאור הבקשות,נבדוק את העניין :-)
אפשר להשאיר מייל לתיבת הד"א
The black forest cake looks too good, and beautiful...I would love to try that sometime.
Happy birthday to A. The cake is inviting Chanit. Very nice and so the cookies. Viji
meeso
Thank you ! :-)
Viji
Thank you !
A=Adi is still a child, so her mom told me which cake to bake ... :-)
Post a Comment