Cinnamon Rolls with the Cream Cheese Frosting.. even better !!!
Cinnamon Rolls without the Cream Cheese Frosting..
I've Fall In Love with these Rolls ...Cinnabon Cinnamon Rolls Clone Recipe
/Recipe By:Ron and Shallen Gordon
Dough1/4 Cup Water (2 oz)
1 Cup Whole Milk (8 oz)
1/2 Cup Butter, unsalted sweet cream, melted (I use only 100 gr)
1 1/4 ea Egg, Large Grade AA, well beaten (I use 1 egg)
1 tsp Vanilla Flavor
1/2 tsp Salt
1/2 Cup Sugar, preferably Superfine Granulated (0.224 lb)
4 1/2 Cup Unbleached White Bread Flour (1 1/4 lb) (I use 4 1/3 cups flour=610 gr)
1 Tbsp Vital Wheat Gluten (I didn't add this)
1/4 oz SAF Perfect Rise® Gourmet Yeast (1 envelope, 7 g)
Filling1 Cup Light Brown Sugar, firmly packed (0.4255 lb) (I use only 3/4 cup)
5 Tbsp Cinnamon, Korintje Grade AA (0.0745 lb) (I use only 2.5 TB)
1/2 Cup Margarine (0.25 lb, i.e. 1 stick)(I use only 100 gr butter)
Cream Cheese Frosting and full recipe can be found at Gordon family Homepage.
/Recipe By:Ron and Shallen Gordon
Dough1/4 Cup Water (2 oz)
1 Cup Whole Milk (8 oz)
1/2 Cup Butter, unsalted sweet cream, melted (I use only 100 gr)
1 1/4 ea Egg, Large Grade AA, well beaten (I use 1 egg)
1 tsp Vanilla Flavor
1/2 tsp Salt
1/2 Cup Sugar, preferably Superfine Granulated (0.224 lb)
4 1/2 Cup Unbleached White Bread Flour (1 1/4 lb) (I use 4 1/3 cups flour=610 gr)
1 Tbsp Vital Wheat Gluten (I didn't add this)
1/4 oz SAF Perfect Rise® Gourmet Yeast (1 envelope, 7 g)
Filling1 Cup Light Brown Sugar, firmly packed (0.4255 lb) (I use only 3/4 cup)
5 Tbsp Cinnamon, Korintje Grade AA (0.0745 lb) (I use only 2.5 TB)
1/2 Cup Margarine (0.25 lb, i.e. 1 stick)(I use only 100 gr butter)
Cream Cheese Frosting and full recipe can be found at Gordon family Homepage.
בשבת האחרונה, הכנתי חמוצים מעורבים לפי המתכון של קלודיה רודן,שהכנתי בעבר.לשמחתי הם אוטוטו מוכנים,אז יהיו חמוצים מעורבים בצינצנת של 4 ליטר.כרגע מדגדג לי להכין עוד ועוד חמוצים.בתכנון קרוב: כרוב חמוץ ולפת כבושה עם מעט סלק.אני בודקת מתכונים וכרגיל, כשיהיה משהו טעים לדווח, אכתוב עליו פה.בנתיים : תמונת החמוצים משבת, נחה לה על השיש.עידכון מיום שני:החמוצים מוכנים,בקרוב:כרוב מוחמץ+לפת כבושה
קוגל איטריות מתוק
כבר זמן לא מועט יש לי בתכנון.. להכין קיגל ירושלמי,קצת חריף, מעט מתוק, גבוה, שחום וקרמלי..ועד שאכין אותו ..הכנתי בינתיים קוגל מאיטריות מתוק.ואיך? רכשתי בסופר חבילה של חצי ק"ג אטריות ורמיצ'ילי טליאטי, דקיקות תוצרת אוסם.על גב בחבילה היה מתכון, הכנתי אותו כמעט כלשונו והתקבל קוגל קטן וטעים, הנה איך
מבשלים חצי חבילה=250 גרם איטריות ב 2.5 ליטר מי מלח רותחים למשך 3 דקות לאחר הרתיחה, מסננים ומצננים מעט.בינתיים מחממים תנור לחום בינוני-180 מעלות ומשמנים תבנית קטנה בקוטר 21 או 22 ס"מ
לקערת האיטריות המבושלות מוסיפים:3 ביצים טרופות,5 או 6 כפות סוכר חום,קורט קינמון ומלח,100 גרם צימוקים מושרים ביין אדום, אני רק חלטתי אותם,כפות ספורות אגוזים קצוצים, תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות קטנות וחמישים עד 75 גרם חמאה מומסת.יוצקים לתבנית אפיה ואופים כ-45 דקות עד שהמאפה זהוב חום
שבלולי קינמון עם ציפוי גבינת שמנת-סינבון מוסיף המון
+חשוב שכל החומרים יהיו בטמפ' החדר
החומרים נמדדו בכלי מדידה בינלאומיים+קובץ מוכן להדפסה :פה. סה"ע כמות הקמח=600 גרם=4.3 כוסותלבצק
רבע כוס מים
כוס חלב
מאה גרם חמאה רכה
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
חצי כוס סוכר = 100 גרם
ארבע כוסות קמח מיוחד ללחם של שטיבל = 560 גרם +שליש כוס קמח נוסף לפי הצורך
שתיים ורבע כפיות מדידה שמרים יבשים = 7 גרם או 21 גרם שמרים טריים =כחצי חבילה שמרית
אני הכנתי עם שמרים טריים בפעם הראשונה-16 יחידות, בפעם השניה הכמתי עם שמרים יבשים -12 יחידות, שדרשו עוד כשבע דקות אפיה ונאפו בתבנית 22 על 33 ס"מ- מעולה
הכנת הבצק
בסיר קטן להמיס חמאה, להוסיף מים וחלב לחמם מעט ,שלא יהיה חם יותר מ 30 מעלות
להעביר נוזלים לקערת המיקסר או קערה רגילה ללישה ידנית, להוסיף יתר מרכיבי הבצק ללוש דקות ספורות עד קבלת בצק אחיד ורך ,אין צורך להתפיח את השמרים בנפרד קודם
להתפיח את הבצק שעה או עד שכפול בנפח
לרדד את הבצק למלבן דק בגודל :60 ס"מ על 38 ס"מ או אפילו גדול קצת יותר הערה :אני מרדדת על משטחי סיליקון ללא הוספת קמח בזמן הרידוד
למרוח את הבצק ב- 100 גרם חמאה רכה
לפזר על הבצק (מלבד שוליים) מלית סוכר
הכנת המלית: לערבב ¾ כוס סוכר חום עם 2-3 כפות קינמון טחון (מקורמיק), במקור יש שימוש בכוס סוכר חום כהה
לגלגל את הבצק מהצד הארוך, לחתוך ל 12-16 חתיכות
לשים בתבנית במרווחים, להתפיח כשעה
הפעם חתכתי ל-16 חתיכות ואפיתי בתבנית הגדולה של התנור, פעם הבאה, שתהיה בקרוב מאוד אחתוך לפחות חתיכות, אולי 12 ואאפה בתבנית 22 ס"מ על 33 ס"מ לערך
לאפות בחום של 170 מעלות, כ- 25 דקות או עד שזהוב – חום ומוכן
למי שרוצה לזגג בזיגוג גבינה-סוכר מתוק, הזיגוג עשוי מעירוב החומרים האלו
מאה ועשרים גרם גבינת שמנת (רצוי מיובאת) +100 גרם חמאה + 1 ¾ כוסות אבקת סוכר+כפית תמצית וניל
הערה: אני הכנתי רבע מכמות הציפוי ויצא מצויין, הקצפתי ידנית 30 גרם גבינת שמנת אמריקאית,בוצאה מקרור לפחות חצי שעה טרם עירבובה, עם עשרים וחמשה גרם חמאה רכה, הוספתי טיפות תמצית וניל וחצי כוס אבקת סוכר.את הציפוי יש לשמור במקרר קר, ולמרוח על העוגות החמות- מעולה
כבר זמן לא מועט יש לי בתכנון.. להכין קיגל ירושלמי,קצת חריף, מעט מתוק, גבוה, שחום וקרמלי..ועד שאכין אותו ..הכנתי בינתיים קוגל מאיטריות מתוק.ואיך? רכשתי בסופר חבילה של חצי ק"ג אטריות ורמיצ'ילי טליאטי, דקיקות תוצרת אוסם.על גב בחבילה היה מתכון, הכנתי אותו כמעט כלשונו והתקבל קוגל קטן וטעים, הנה איך
מבשלים חצי חבילה=250 גרם איטריות ב 2.5 ליטר מי מלח רותחים למשך 3 דקות לאחר הרתיחה, מסננים ומצננים מעט.בינתיים מחממים תנור לחום בינוני-180 מעלות ומשמנים תבנית קטנה בקוטר 21 או 22 ס"מ
לקערת האיטריות המבושלות מוסיפים:3 ביצים טרופות,5 או 6 כפות סוכר חום,קורט קינמון ומלח,100 גרם צימוקים מושרים ביין אדום, אני רק חלטתי אותם,כפות ספורות אגוזים קצוצים, תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות קטנות וחמישים עד 75 גרם חמאה מומסת.יוצקים לתבנית אפיה ואופים כ-45 דקות עד שהמאפה זהוב חום
שבלולי קינמון עם ציפוי גבינת שמנת-סינבון מוסיף המון
+חשוב שכל החומרים יהיו בטמפ' החדר
החומרים נמדדו בכלי מדידה בינלאומיים+קובץ מוכן להדפסה :פה. סה"ע כמות הקמח=600 גרם=4.3 כוסותלבצק
רבע כוס מים
כוס חלב
מאה גרם חמאה רכה
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
חצי כוס סוכר = 100 גרם
ארבע כוסות קמח מיוחד ללחם של שטיבל = 560 גרם +שליש כוס קמח נוסף לפי הצורך
שתיים ורבע כפיות מדידה שמרים יבשים = 7 גרם או 21 גרם שמרים טריים =כחצי חבילה שמרית
אני הכנתי עם שמרים טריים בפעם הראשונה-16 יחידות, בפעם השניה הכמתי עם שמרים יבשים -12 יחידות, שדרשו עוד כשבע דקות אפיה ונאפו בתבנית 22 על 33 ס"מ- מעולה
הכנת הבצק
בסיר קטן להמיס חמאה, להוסיף מים וחלב לחמם מעט ,שלא יהיה חם יותר מ 30 מעלות
להעביר נוזלים לקערת המיקסר או קערה רגילה ללישה ידנית, להוסיף יתר מרכיבי הבצק ללוש דקות ספורות עד קבלת בצק אחיד ורך ,אין צורך להתפיח את השמרים בנפרד קודם
להתפיח את הבצק שעה או עד שכפול בנפח
לרדד את הבצק למלבן דק בגודל :60 ס"מ על 38 ס"מ או אפילו גדול קצת יותר הערה :אני מרדדת על משטחי סיליקון ללא הוספת קמח בזמן הרידוד
למרוח את הבצק ב- 100 גרם חמאה רכה
לפזר על הבצק (מלבד שוליים) מלית סוכר
הכנת המלית: לערבב ¾ כוס סוכר חום עם 2-3 כפות קינמון טחון (מקורמיק), במקור יש שימוש בכוס סוכר חום כהה
לגלגל את הבצק מהצד הארוך, לחתוך ל 12-16 חתיכות
לשים בתבנית במרווחים, להתפיח כשעה
הפעם חתכתי ל-16 חתיכות ואפיתי בתבנית הגדולה של התנור, פעם הבאה, שתהיה בקרוב מאוד אחתוך לפחות חתיכות, אולי 12 ואאפה בתבנית 22 ס"מ על 33 ס"מ לערך
לאפות בחום של 170 מעלות, כ- 25 דקות או עד שזהוב – חום ומוכן
למי שרוצה לזגג בזיגוג גבינה-סוכר מתוק, הזיגוג עשוי מעירוב החומרים האלו
מאה ועשרים גרם גבינת שמנת (רצוי מיובאת) +100 גרם חמאה + 1 ¾ כוסות אבקת סוכר+כפית תמצית וניל
הערה: אני הכנתי רבע מכמות הציפוי ויצא מצויין, הקצפתי ידנית 30 גרם גבינת שמנת אמריקאית,בוצאה מקרור לפחות חצי שעה טרם עירבובה, עם עשרים וחמשה גרם חמאה רכה, הוספתי טיפות תמצית וניל וחצי כוס אבקת סוכר.את הציפוי יש לשמור במקרר קר, ולמרוח על העוגות החמות- מעולה
12 comments:
Chanit - you're killing me - I don't think there's a recipe for cinnamon buns on the blogs that I haven't tried. Yours is next on the list. They look terrific
Those cinnamon rolls look terrific! That's something I'll have to make very soon...
Cheers,
Rosa
Mmmmm! These look amazing, I saw it on TasteSpotting and wish I had one right now!
Que delicia!!!, adoro los cinnamon roolls, te quedaron divinos!!!, un beso
Dear Chanit, these cinnamon rolls look delicious! Makes me wanna grab some of these little yums and dive right in!
Thank you giz !!
I'm waiting to see yours :)
Dear Chanit,
I am a regular to your blog wanting to try many recipes. The cinnabon 's have made me feel that I HAVE to make them :)
I have one question for u though.. What is the language that you write some of the posts in your blog and is there anyway that I can translate it ?
Wonderful post as always !
M
They look gorgeous Chanit. A real tasty treat :)
Thank you rosa ,
Please let me know when you make them, I'll come soon .. ;)
Hi lily violet
Congratulations and good luck with your new Food Blog !
Thanks for your comment ! :-)
* TasteSpotting is my favorite site.
Mar
Thank you So much, I'm sending you a kiss too :-)
Thank you mar,
I'm sending you a kiss too . :-)
Post a Comment